חמין ספגטי
לפני מספר ימים התאספנו לארוחה משפחתית. אני מביאה חמין ספגטי הכריזה אחותי היקרה. מה זה אני שואל......?
חמין ספגטי......קראתי מתכון באינטרנט נראה טוב ואני עושה אותו. תחממי מה שיש במקרר אמרתי לאמא שלי כי טוב זה לא נשמע......רגע אחד תן לה צ'אנס אמרה.
יושבים כולם סביב השולחן ומסיר של חמין מציצים להם הספגטי ומתחת שכבות של עוף בצל ותפוחי אדמה.
הריח היה נפלא ומה שנשאר זה לטעום.
מה אומר לכם הופתעתי לטובה. אתמול היה מקצה שיפורים וזה יצא הרבה יותר טוב ופחות שמן.
הרבה עבודה זה לא דורש וכל אחד יכול לשפר מתכון זה על פי טעמו.
מצרכים:
חבילת ספגטי
10 חתיכות עוף של כרעיים ופולקה
שני בצלים
תפוח אדמה
לעבודה:
מבשלים את הספגטי 10 דקות כמו שמבשלים כל פסטה.
משחימים את העופות מספר דקות עד שהם חומים אך לא צלויים מידי
בסיר של חמין מרפדים את התחתית בפרוסות של תפוח אדמה
מעליהם מניחים את העוף
שכבה אחת נוספת בבצלים ומעליהם את הספגטי.
בין שכבה לשכבה מעט פלפל ומלח.
מכסים את הסיר בנייר אפיה וסוגרים את המכסה.
כל העסק נכנס לשש שעות לתנור חם ל 150 מעלות.
יש אפשרות להשאיר את זה כל הלילה בתנור למי ששומר שבת.
מוציאים מהתנור ועם סכין בעדינות משחררים בעדינות מהדפנות. הופכים בזהירות למגש ומקבלים יופי של מנה שמוגשת לשולחן.
בתיאבון.......ותודה לאחותי היקרה.
חמין ספגטי......קראתי מתכון באינטרנט נראה טוב ואני עושה אותו. תחממי מה שיש במקרר אמרתי לאמא שלי כי טוב זה לא נשמע......רגע אחד תן לה צ'אנס אמרה.
יושבים כולם סביב השולחן ומסיר של חמין מציצים להם הספגטי ומתחת שכבות של עוף בצל ותפוחי אדמה.
הריח היה נפלא ומה שנשאר זה לטעום.
מה אומר לכם הופתעתי לטובה. אתמול היה מקצה שיפורים וזה יצא הרבה יותר טוב ופחות שמן.
הרבה עבודה זה לא דורש וכל אחד יכול לשפר מתכון זה על פי טעמו.
מצרכים:
חבילת ספגטי
10 חתיכות עוף של כרעיים ופולקה
שני בצלים
תפוח אדמה
לעבודה:
מבשלים את הספגטי 10 דקות כמו שמבשלים כל פסטה.
משחימים את העופות מספר דקות עד שהם חומים אך לא צלויים מידי
בסיר של חמין מרפדים את התחתית בפרוסות של תפוח אדמה
מעליהם מניחים את העוף
שכבה אחת נוספת בבצלים ומעליהם את הספגטי.
בין שכבה לשכבה מעט פלפל ומלח.
מכסים את הסיר בנייר אפיה וסוגרים את המכסה.
כל העסק נכנס לשש שעות לתנור חם ל 150 מעלות.
יש אפשרות להשאיר את זה כל הלילה בתנור למי ששומר שבת.
מוציאים מהתנור ועם סכין בעדינות משחררים בעדינות מהדפנות. הופכים בזהירות למגש ומקבלים יופי של מנה שמוגשת לשולחן.
בתיאבון.......ותודה לאחותי היקרה.
תגובות
הוסף רשומת תגובה