יום שלישי, 16 ביוני 2015

מסעדת רג'ינה

לפני מספר ימים התקשרה ציפי והזמינה אותי לטעום את מנות הדגים שהם מגישים, אבל יש הפתעה נוספת היא אומרת.
אני מארחת את צורי שמכין מנות סושי פיוג'ן והייתי שמחה שתטעם מנות שהוא מכין. אז הגעתי בשעה שקבענו ומכיוון שזו מסעדה כשרה התחלנו את הארוחה כחצי שעה לאחר צאת השבת. בזמן שהצוות מתכונן ומכין את המסעדה לקחתי קמפרי לימון וסודה לפתוח את התיאבון. כמה זמן שלא שתיתי קמפרי......צונן ופותח תיאבון.

אתחיל בתודה ענקית לצלם המוכשר איל גוטמן שכל התמונות שמוצגות בפוסט (מלבד התמונה של הקוסקוס) שייכות לו.


האווירה במקום נותנת תחושה של חו"ל. ניר בן זוגה של ציפי היה בתפקיד ה DJ והשמיע מוסיקה מעולה.
לא היה חם מידי והבריזה מכיוון הים....... תענוג.

לפני שנעבור על כל המנות תנסו לדמיין: מוסיקה טובה, משקה טוב מהבר, פלטה של דגים מעושנים לאחר מכן פיש אנד צ'יפס פריך ולסיום טרטר ספייסי טונה של צורי..........
עכשיו תפסיקו לדמיין ותגיעו במוצאי שבת למקום ותהפכו דמיון למציאות.



התיישבנו סביב השולחן והמנות התחילו לזרום......ביחד עם קוקטייל הבית שהוא לא רק יפה אלא גם טעים.

התחלנו עם המנות הראשונות שמגישים במקום:



איקרה עם בצל שהייתה טובה מאוד ויורדת יופי בגרון עם לחם הבית.



המשכנו עם צלחת של סלמון מעושן ורצועות אבוקדו. שילוב מצוין של השניים, כמובן שסחטתי חצי לימון מעל.

מנה פשוטה אך מעולה עקב חומרי הגלם הטריים הייתה פיש אנד צ'יפס. דגים טריים שטוגנו והגיעו לרמת פריכות שגורמת לרצות עוד ועוד. לצערי אין תמונה טובה של מנה זו. בירה קרה ליד ואתם מסודרים.



המנה הבאה היא פלטה של דגים מלוחים ומעושנים הכוללים מטיאס, פלמידה וסלמון. הצלפים ליד עם הירקות צעקו: איפה הערק.......אבל התחלתי עם קוקטייל הבית ולכן אמשיך אתו......מצידי אפשר לשים את זורבה היווני.






לאחר מנוחה קצרה הגיעו המנות העיקריות שמגישים במקום:



פילה דניס אפוי בתנור שלידו ירקות שורש ואורז אדום. האורז היה בתיבול מדוייק לטעמי והדג היה עסיסי.



קוסקוס מוסר ים - הגיע צלחת עם קוסקוס ורטב אדום שעוטף בעדינות נתח גדול של מוסר. פעם ראשונה שאני אוכל את השילוב ומאוד נהנתי מהרעיון.

צורי הגיע מלוס אנג'לס לפני שנתיים בערך עקב לחץ של הילדים לחזור לארץ. בזמן שהוא היה שם הוא נחשף למושג ולאוכל סושי פיוז'ן. הבחור לקח את העסק ברצינות והחל ללמוד אותו ולשחזר מנות בבית. כשהגיע לארץ החליט שהוא מתעסק בזה וכיום הוא שף אורח במסעדות ועורך ערבים של מנות סושי פיוג'ן לפי הזמנה בבית הלקוח.
 הרעיון של המנות שלו זה לשלב בין מספר מרכיבים של דג וטיבול אסייתי והמנות אכן יוצאות טעימות. ביחד עם המנות הוא מגיד קרקרים דקים שמשלימות את המנה.



סביצ'ה טונה - מנה שמשלבת בתוכה מספר מרכיבים כמו אבוקדו ורטבים שונים שהוא מכין אך הטעם של הדג נשאר דומיננטי. מורגש השימוש בדג טרי מאיכות מעולה.



סשימי סלמון - פרוסות דקות של סלמון עם ספייסי מיונז שמתיישבים יפה יפה על הקרקר הטרי שהוא מכין.

https://www.facebook.com/profile.php?id=869437806425222&ref=ts&fref=ts

צורי יהיה שף אורח בכל מוצאי שבת ברג'ינה וזו הזדמנות נפלאה לשלב בין המנות שלו למנות המסעדה.

חשוב לציין כי המסעדה כשרה.

רג'ינה מסעדה כשרה - מתחם התחנה תל אביב



http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.reginarest.co.il%2F%3Fgclid%3DCj0KEQjwkv-rBRDwoMLav-2l9KIBEiQAUTkDU1rpRDLzhxm8-TQniuggi4EvSFk6_jXGyZe0QEi99gcaAogk8P8HAQ&h=yAQFzPRDF


03-7367474


 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה