עוגיות רולדה
לפני מספר ימים לאחר יום בישולים ואפיה נשארו 4 חלמונים, והגברת שואלת: מה עושים איתם?
תתקשרי לאמא שלי כי הרי יש לה תשובה לכל דבר במטבח. הגברת מתקשרת ולאחר שיחה של 5 דקות היא מכריזה שיש מתכון לעוגיות. יאללה לעסק אני מכריז. וכאחד שלא נמשך לאפיה נעמדתי ליד הסתכלתי ועזרתי את כל השאר היא הכינה ועשתה, והתוצאה: יופי של עוגיות ובזמן עבודה קצר ביותר.
מצרכים:
4 חלמונים
חצי כוס סוכר
שתי כוסות קמח אוסם תופח
100 גרם חמאה מומסת
3 כפות מיץ תפוזים
חצי כוס אגוזי מלך קצוצים גס בסכין
ריבת תאנים או כל ריבה אחרת שאוהבים
לעבודה:
במיקסר מערבבים את כל החומרים לפי הסדר........
חלמונים עם הסוכר לאחר שתי דקות מוסיפים קמח, חמאה, מיץ תפוזים
לאחר שהתקבל בצק מכניסים את כל העסק מכוסה למקרר למשך שעתיים
לאחר מכן מרדדים את הבצק על משטח מקומח לאחר שחולק לשלוש חתיכות.
מורחים את ריבת התאנים ואגוזי המלך ומגלגלים לרולדה וחותכים לעיגולים.
מכניסים לתנור חם 180 מעלות למשך 20 דקות.
כאשר כל העסק מוכן מפזרים אבקת סוכר.
תתקשרי לאמא שלי כי הרי יש לה תשובה לכל דבר במטבח. הגברת מתקשרת ולאחר שיחה של 5 דקות היא מכריזה שיש מתכון לעוגיות. יאללה לעסק אני מכריז. וכאחד שלא נמשך לאפיה נעמדתי ליד הסתכלתי ועזרתי את כל השאר היא הכינה ועשתה, והתוצאה: יופי של עוגיות ובזמן עבודה קצר ביותר.
מצרכים:
4 חלמונים
חצי כוס סוכר
שתי כוסות קמח אוסם תופח
100 גרם חמאה מומסת
3 כפות מיץ תפוזים
חצי כוס אגוזי מלך קצוצים גס בסכין
ריבת תאנים או כל ריבה אחרת שאוהבים
לעבודה:
במיקסר מערבבים את כל החומרים לפי הסדר........
חלמונים עם הסוכר לאחר שתי דקות מוסיפים קמח, חמאה, מיץ תפוזים
לאחר שהתקבל בצק מכניסים את כל העסק מכוסה למקרר למשך שעתיים
לאחר מכן מרדדים את הבצק על משטח מקומח לאחר שחולק לשלוש חתיכות.
מורחים את ריבת התאנים ואגוזי המלך ומגלגלים לרולדה וחותכים לעיגולים.
מכניסים לתנור חם 180 מעלות למשך 20 דקות.
כאשר כל העסק מוכן מפזרים אבקת סוכר.
תגובות
הוסף רשומת תגובה