מלפפונים חמוצים

יום הבחירות הגיע, והבנתי כי יש משהו משותף להכנת מלפפונים חמוצים ולבחירות.

כל המרכיבים ידועים אך תוצאה סופית תגיע לאחר מספר ימים.

כל מה שנשאר לי זה להכין ביום הבחירות ולהמתין שלושה ימים במתח קל.

ותמיד התוצאה די זהה:  החמוצים יצליחו, ולא משנה מה תוצאת הבחירות בסוף נשלם דרך הכיס.

אז כל מה שנשאר לי זה לשתף אתכם.




מצרכים:

צנצנת שמתאימה לחמוצים ועברה עיקור, דהיינו הכנסנו אותה לסיר עם מים חמים.
שתי חבילות של מלפפונים קטנים.
צרור שמיר
עשרה שיני שום
כף מלח
עשרה גרגירי פלפל אנגלי שמתגעגעים ללונדון.


לעבודה:

לתוך הצנצנת מכניסים חצי צרור שמיר וחמישה שיני שום.

מסדרים את המלפפונים בתוך הצנצנת ומוסיפים את שאר השום, פלפל אנגלי ומעל הכל את חצי הצרור השני של השמיר.

מוסיפים כף מלח וממלאים במים עד הסוף.

סוגרים היטב את הצנצנת ונותנים לה ניעור קטן.

לאחר 24 שעות עוד ניעור קטן.

זהו העסק מוכן ואפשר ביום השלישי להתחיל לכרסם אותם לבד או עם איזה כריך ליד מהחמוצים.

קחו בחשבון שבחורף זה לוקח לפחות חמישה ימים.


תגובות

  1. מענין אין חומץ בתערובת בהרבה מתכונים מציינים שמוסיפים כף חומץ?

    השבמחק

הוסף רשומת תגובה

רשומות פופולריות