קרקר

 הנה מתכון די קל להכנת קרקרים לנשנוש, שיכולים גם לשמש כבסיס לסלמון, או גבינות.

מצרכים:

כוס קמח לבן, כוס,שיבולת שועל דקה, חצי כוס גרעיני חמניה, שומשום, גרעיני פשתן, שליש כוס שקדים, 3 כפות פרג שלם, שתי כפות צ'יה, כף אבקת שום, כף שטוחה מלח, 3 כפות שמן זית, חצי ליטר מים.

מערבבים היטב הכל ומקבלים בלילה מימית, ושופכים חצי מהכמות לתבנית ומשטחים עם ידיים רטובות.

(הכמות שנכתבה מספיקה לשתי תבניות). מכניסים לחמש עשה דקות לתנור חם 160 מעלות. מוציאים וחותכים למלבנים בעזרת סכין או גלגלת פיצה. מחזירים לתנור לעוד 40 דקות.

מוציאים ונותנים לעסק להתקרר.

ואם חשקה נפשכם בסיור היסטורי וקולינארי בשוק ובשכונת התקווה אל תתביישו לפנות אלי.




תגובות

רשומות פופולריות