יום שלישי, 3 ביוני 2014

לחם ממלוא ופסטה עם פטריות

לאחר בקשות חוזרות של חלק מהחברים אני מעלה שני מתכונים שהיו על שולחננו בשבועות.

לחם ממלוא....

המצרכים: לחם מאיכות טובה אני השתמשתי בלחם עם עגבניות מיובשות שנקנו באחת החנויות של רשת הקולה.
גבינה צהובה או כל גבינה איכותית אחרת לפי הטעם.
גבינת פרמז'ן מגוררת.....למזלי אני מקבל מחברי דוד שגר ברומא משלוח פעם בחודש.
בצל ירוק
שמן זית
שני שיני שום כתושות.

לעבודה:

חורצים את הלחם למרובעים ומכניסים לחריצים את הגבינות.
מפזרים מעל בצל ירוק קצוץ.
מכניסים לתנור חם למשך רבע שעה עד עשרים דקות.
לאחר שהלחם יוצא מהתנור מברישים את הזמן זית והשום.
נותנים ללחם לספוג טעמים 5 דקות ומגישים.




פסטה ברוטב פטריות......

מצרכים:
חבילת פסטה מהסוג הקצר.

שלוש פטריות פוטבלו
6 פטריות שמפיניון
מחית פטריות כמהין.... (קניתי באיטליה) למי שיש.....
4 שיני שום
אגוז מוסקט
יין לבן
מלח פלפל
חצי מיכל של שמנת לבישול

לעבודה:

חותכים את השום ומטגנים בשמן זית.

לאחר חצי דקה מוסיפים את הפטריות.

לאחר שלשו דקות מוסיפים את היין.

לאחר שהאלכוהול התאדה מוסיפים אגוז מוסקט פלפל ומלח.

מוסיפים שמנת לבישול חצי מיכל.

לאחר שתי דקות מוסיפים את הפסטה שבושלה על פי הוראות יצרן פחות שתי דקות.

מאחדים את הכל ביחד מתקנים תיבול ומגישים.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה