יום שבת, 1 בנובמבר 2014

שף תאכל כשר 2014

פסטיבל שף תאכל מתקיים בכל שנה אך השנה החליטו להוסיף פסטיבל שבהן יש מסעדות כשרות בלבד.
הפסטיבל יתקיים בתאריכים 2-14 לנובמבר.
עשרות מסעדות חציעו תפריט ארוחה ב 89 שקל בלבד.
בין המסעדות שאפשר למצוא: הקומה ה-11,פסטוריה,מסעדת אלדין בשדרה,כדיתא,טנדיב,גספאצ'יו ריבר ב.ס.ר  ועוד.

לכבוד האירוע הוזמנו מספר עיתונאים ובלוגרים לדגום מספר מנות ממספר מסעדות.



את האירוע ליווה הסומליה יוסי בן אודיס ממסעדת הטרקלין אשר דאג לנו ליין מיקב שאטו דה גליליי.
יקב זה ילווה את הפסטיבל ומחירו יהיה 120 שקל לבקבוק במסגרת הפסטיבל.


 האירוע נערך במסעדת "ריבר" הכשרה שנמצאת בבניין ב.ס.ר ברמת גן.


חציל בלהבות - קרפצ'יו חציל בטחינה עם שערות חלבה. מנה זו שייכת לשף אסף לישקובסקי ממסעדת הקומה ה 11 מלון קראון פלאזה עזריאלי תל אביב.

מנה שנראית נפלא ולמרות שהיא נדושה היתה טובה מאוד למעט שערות החלווה שאני באופן אישי לא אהבתי. חייב לציין כי שאר החברים לשולחן מאוד אהבו.......הכל עניין של טעם. פוקצ'ה טובה ליד והמנה מושלמת.


שווארמה דג - סלט פיקנטי ומעליו פוקצ'ה אפויה ועליה דג בתבלון שווארמה. ההפתעה של הערב. כל מי שהיה מסביב לשולחן אהב מנה זו. שיחק אותה הבחור.....שווה לנסוע לאשדוד.

מנה זו שייכת לשף מיכאל בר ממסעדת אלדין בשדרה באשדוד.



סביצ'ה ים תיכוני - גם מנה זו שייכת לשף מיכאל בר. מנה רעננה עם מיזוג טעמים מופלא.




טלה וירקות שורש - נתח טלה בבישול ארוך מוגש עם ירקות ברוטב דמיגלאס טלה.
הבשר מתפורר בפה לאחר שהיה מספר שעות בתנור מונח על יין אדום ותבלינים. מנה מעולה לחורף המתקרב ובא.
יין טוב ליד....והללויה.
מנה זו שייכת לשף סהר רפאל ממסעדת כדיתא במושב תימורים.



אש ולהבה - אחת ממנות הדגל של מסעדת ריבר. אכלתי מנה זו בעבר באחת ממסעדות הרשת ותמיד כייף לקבל אותה.
מי שאחראי על מנה זו הוא השף ירון טויו ממסעדת ריבר שאירחה אותנו.



פאי לימון אחר - מנה זו שייכת לאסף לישקובסקי ממסעדת הקומה ה11 במלון קראון פלזה במגדלי עזריאלי.

באמת זה היה לימון אחר. טעם חזק של לימון שמתמוסס בפה.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה