יום שבת, 8 בנובמבר 2014

מסעדת ריבר מתחם עזריאלי בחולון

לפני זמן לא רב נפתח מתחם עזריאלי בחולון. בין שלושת הבניינים מתחם גדול בו יש מספר מסעדות ומקומות בילוי.
בין שלושת המבנים חלל גדול ופתוח מעוצב בצורה מקסימה ונעימה. וכן הגיע הזמן לבקר במקום. כתושב חולון מתחם זה נותן חלופה מעולה לתושבי המקום. גילוי נאות: הייתי אורח המקום.

רשת ריבר הפכה בתוך זמן קצר לחביבת הקהל. המנות טובות וגדולות ויש מספר אופציות בסגנון אסייתי.
הייתי מספר פעמים בסניף בראשון והגיע הזמן לבקר במקום שנפתח לאחרונה.

קודם כל אתחיל מעיצוב המקום: החלל מאוד יפה ורואים בכל מקום את ההשקעה. ולא הפתיע אותי שהמסעדה זכתה בפרס העיצוב בלונדון לא מזמן. אבל לאחר ההתרשמות הגיע הזמן לעמוד על טיבו וטעמו של האוכל ולראות אם יש הבדלים בין הסניפים. בשורה התחתונה אני יכול לומר שאין הבדלים וכי כל המנות שאכלתי באותו ערב עם המשפחה היו זהים בטעם למנות דומות שאכלתי בעבר בסניפים של ראשון לציון ובמגדל ב.ס.ר ברמת גן.



למנה ראשונה החלטנו לקחת סלט ריבר. (37 ש"ח) זהו סלט ירוק עם שלושה סוגי חסה ברוטב ויניגרט עם בוטנים וקריספי בטטה מעל.
מנה מצוינת כמנת פתיחה. מתברר שתמיד האשה צודקת......



אני הלכתי על טקה ניגרי - טונה אדומה. (31 ש"ח) אין ספק שמהביס הראשון מרגישים שיש הקפדה על חומרי גלם טובים.



רול b.p- (31 ש"ח) זו הבחירה של הבן הגדול שמאוד אוהב את הרול מטוגן. זהו רול סלמון גזר,מלפפון,ואבוקדו שמטוגן בפנקו.
לא השאיר כלום.....אפילו ביס לטעימה היה קשה להוציא ממנו.



קומבינציה גדולה - הגברת אוהבת לנסות ואוהבת את כל סוגי הסושי שיש לכן נלכה על קומבינציה.
המנה מאוד גדולה (79 ש"ח) ונותנת את האפשרות לטעום מכל דבר. אהבה.....מאוד אהבה.



אש ולהבה -  (49 ש"ח) המנה הכי ידועה ברשת.......אטריות ביצים מוקפצות בבקר צלוי ונתחי עוף,כרוב,גזר,ובצל סגול וכמובן צ'יפס בטטה שהיה בצלחת נפרדת. הקטן השמיע קולות של הנאה צרופה. כשיש התלבטות מה להזמין לכו על מנה זו.....הצלחה מובטחת.



shiny noodles  -  (58 ש"ח) לאחר התייעצות עם המלצר החביב החלטתי לטעום מנה זו.
אטריות ביצים מוקפצות  עם חלב קוקוס,שמעליהן נתח סלמון צרוב. הטעם שונה מעט בגלל החלב קוקוס ולכן המנה מעט מתוקה. מנה מעט כבדה ולכן ממליץ לחלוק אותה עם עוד מישהו.



אנחנו ויתרנו על הקינוח אך הילדים ממש לא ויתרו.......


ריבר - מתחם עזריאלי חולון.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה