יום שבת, 26 במרץ 2016

FOOD APPEAL

לפני מספר ימים הוזמנתי לתערוכת כלי בית ובישול ואחת החברות שהציגו את הכלים שלה הייתה  חברת FOOD APPEAL, שמייבאת כלי בית למטבח בעיצוב איטלקי.
החברה שמה דגש שכל מוצר בישול יהיה בעל מספר שכבות וללא צורך בשימוש מופרז של שמן.
הקטלוג שלהם די גדול ולכן לא אלאה אתכם בכל מוצר ומוצר אבל אכתוב על שניים מהם.


מולטי רוסטר: סיר רוסטר בעל מסילות בצדדים למילוי מלח. המלח מוליך חום ונותן טעם, אך חשוב מכך בכל תהליך הבישול אין צורך להוסיף מלח לאוכל. אין צורך להוסיף שמן ולאחר ניסיון של חברה טובה התברר שעוף שלם יצא עסיסי וטעים.


אני קיבלתי לניסיון מחבת בגודל 20 ס"מ. כמחבת לחביתה ולשקשוקה למנה אחת המחבת מעולה, אין צורך בהרבה שמן ומאוד קל לנקות אותו שזה לא פחות חשוב. מפה חשבתי לעצמי זה הזמן לנסות מתכון אחר לשני הבנים שרצו משהו חדש.
אז מחבת יש, שני בוגרים מורעבים יש. זה הזמן לניסיון חדש.

זה המתכון לסוג של סלופי ג'ו בסגנון אסייאתי.

 מצרכים :

150 גרם בשר טחון
חצי בצל קצוץ דק
חופן כוסברה קצוצה
חצי כפית פפריקה מתוקה
רבע כפית בהרט
כף רוטב פאד טאי
כף רוטב סויה
כפית רוטב טריאקי
כף רוטב אוייסטר

לעבודה:
מערבבים את כל החומרים והתבלינים ביחד למעט הרוטבים ( כמו לקציצות ) ומניחים במקרר לחצי שעה.
מחממים חצי כפית שמן במחבת ומוסיפים את כל העיסה ביחד ונותנים לעסק להתחיל להתפורר כמו שמכינים בולונז.
כאשר הבשר שחום מוסיפים את הרטבים אחד אחרי השני טועמים ומתקנים תיבול. רק במידה וחסר מלח ופלפל מוסיפים כי יש מליחות וחריפות מהרטבים.
לוקחים לחמנייה טרייה ומכניסים את הכל לתוך הלחמנייה........יש להכין נייר סופג כי הכל מטפטף כשאוכלים.
בתיאבון.

http://www.google.co.il/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjEktTRw97LAhWBXBQKHVvtClgQFgggMAA&url=http%3A%2F%2Fwww.foodappeal.co.il%2F&usg=AFQjCNEO8YOr7xngYi2nlxo-QZiJ9piIog&sig2=BN6zyFfz-42KwMFxVRRIOA

2 comments: