פשטידת ברוקולי וקישואים

חוזר גמור מעייפות מהעבודה כי בכל זאת לא לעשות כלום תשע שעות זה מאוד קשה, והמתבגרים צועקים שהם רעבים.
כריך עם גבינה לבנה? משעמם עונים ביחד כאילו הם שני זמרי אופרה.
כריך קשקבל? חביתה? ביצה קשה? סלט טונה?
בחייאת תכין משהו מעניין הם מתעקשים.
פותח את המקרר וסורק מה יש  כמו לוחם ימ"מ שמחפש מחבל בחדר.
כמה קישואים וחבילה של ברוקולי בפריזר והנה יש רעיון.



מצרכים:

3 קישואים מגוררים
חבילה של ברוקולי קפוא ( אפשר גם טרי, אבל צריך לבשל אותה עד ריכוך)
4 ביצים
3 כפות קמח
צרור פטרוזיליה
קורט אגוז מוסקט
כפית מלח
כפית פלפל שחור
שתי כפות קשקבל או כל גבינה קשה שיש לכם


לעבודה:

מערבבים ומאחדים את כל העסק ושמים בתבנית, חוץ מהגבינה. את הגבינה מפזרים מלמעלה.
מכניסים לתנור חם 180 מעלות למשך 40 דקות לערך.
הולך מצוין עם יוגורט ליד.

ותודה לנורית פלד שעזרה בשיפוץ התמונה.


תגובות

רשומות פופולריות