עוגת נקניק
יש משהו מתוק, זו השאלה שתמיד עולה בבית אצל המתבגרים.
יהיה בערב חג אמרנו להם, ובעיקר זה משהו שהדוד שלכם מאוד אוהב ולכן הכנתי זאת בערב החג.
שורה תחתונה יותר מידי לא נשאר מזה, והחלק הטוב שאפשר להכין כמות ולשמור בפריזר, ובכל פעם שאין משהו במקרר שולפים החוצה רולדה כזו ויש גם כיבוד לאורחים שמגיעים בהפתעה.
אז זמן ההכנה קצר, לא מסובך מידי, וקדימה לעבודה.
מצרכים:
2 חבילות פטי בר
חצי כוס קקאו
200 גרם אגוזי מלך קצוצים
3 כפות שוקולד נוטלה
200 גרם שוקולד מריר
כוס אספרסו
4 כפות דבש
1 שמנת מתוקה
לעבודה:
הכמות שהבאתי בפניכם מספיקה לשלוש רולדות.
מערבבים היטב את כל המצרכים עד שהם מתאחדים כמו חתן וכלה ביום הכלולות שלהם.
על ניילון נצמד לכל האורך שמים בעובי שרוצים, ומתחילים לגלגל ומהדקים כמו שעושים סושי.
סוגרים היטב ומכניסים לפריזר לכמה שעות.
כל מה שנותר זה לחתוך יפה ולהגיש.
מהשאריות גלגלתי לכדור קטן וציפיתי בשבבי קוקוס.
יהיה בערב חג אמרנו להם, ובעיקר זה משהו שהדוד שלכם מאוד אוהב ולכן הכנתי זאת בערב החג.
שורה תחתונה יותר מידי לא נשאר מזה, והחלק הטוב שאפשר להכין כמות ולשמור בפריזר, ובכל פעם שאין משהו במקרר שולפים החוצה רולדה כזו ויש גם כיבוד לאורחים שמגיעים בהפתעה.
אז זמן ההכנה קצר, לא מסובך מידי, וקדימה לעבודה.
מצרכים:
2 חבילות פטי בר
חצי כוס קקאו
200 גרם אגוזי מלך קצוצים
3 כפות שוקולד נוטלה
200 גרם שוקולד מריר
כוס אספרסו
4 כפות דבש
1 שמנת מתוקה
לעבודה:
הכמות שהבאתי בפניכם מספיקה לשלוש רולדות.
מערבבים היטב את כל המצרכים עד שהם מתאחדים כמו חתן וכלה ביום הכלולות שלהם.
על ניילון נצמד לכל האורך שמים בעובי שרוצים, ומתחילים לגלגל ומהדקים כמו שעושים סושי.
סוגרים היטב ומכניסים לפריזר לכמה שעות.
כל מה שנותר זה לחתוך יפה ולהגיש.
מהשאריות גלגלתי לכדור קטן וציפיתי בשבבי קוקוס.
תגובות
הוסף רשומת תגובה