עוגת חמאת בוטנים

הגדול מודיע שהוא מגיע לחופש והבית עובר לדום. מה בא לך אני שואל, בלי לחשוב פעמיים הוא אומר חמאת בוטנים.
כן כאלו עם שבבי בוטנים. טוב מה חמאת בוטנים עכשיו? צריך משהו מעניין יותר.
יש לי רעיון אומרת הגברת, וחיש קל שנינו נכנסים למטבח להכין עוגת פירורים עם חמאת בוטנים.
יש מעט התעסקות אבל התוצאה שווה.
שילוב הטעמים של מלוח ומתוק פשוט מדהים.
תכלס מאוד קל להכנה.




מצרכים לבסיס העוגה:

250 גרם פטי בר
350 גרם חמאת בוטנים
רבע כוס שמן
רבע כוס דבש

טוחנים את הפטי בר.
בסיר קטן שמים את חמאת הבוטנים והשמן, עד שכל העסק נמס, ולתוך תבנית מערבבים עם פירורי הביסקוויטים.
מהדקים את התערובת ומזליפים דבש מעל ומכניסים למקרר.


מכניסים למיקסר שמנת להקצפה, אינסטנט פודינג וניל, 3 כפות סוכר, וסוכר וניל אחד. מערבלים עד שהקצפת יציבה, ומצפים את בסיס העוגה שהיה במקרר. מכסים הכל היטב ומחזירים למקרר.

בסיר ממיסים 200 גרם שוקולד מריר, 50 גרם חמאה ומורידים מהאש ונותנים לכל זה להתקרר.



מורחים על כל העוגה את השוקולד המריר, ומכניסים לשעתיים לפחות למקרר.

בתיאבון.



תגובות

פרסום תגובה

פוסטים פופולריים