סלט קיסר

 נגמר הסגר יום הבחירות הגיע וזה היה יום מושלם לצאת לאכול במסעדה. במקרה הגענו לאזור בו נמצאת מסעדת "קופי בר" של רותי המדהימה. אחת המנות שהזמנו הייתה סלט קיסר שהיה מעולה. חומרי גלם פשוטים שהופכים את המנה למדהימה.

אז עברו כמה ימים והחלטתי לשחזר ולהכין. מה שמתברר לי הוא כי משתמשים בחלמון להכנת הרוטב ואת זה הגברת לא כל כך רצתה ולכן הרכבתי את הרוטב ממרכיבים מוכנים והתוצאה הייתה טובה מאוד מבחינתנו.

אפשר בלי חזה עוף וזו מנה מעולה לצמחוניים, ובכל מקרה כמות הקלוריות פה די נמוכה כך שזו מנה שתתאים לסופרי קלוריות.




מצרכים לשתי מנות:

10 לבבות חסה שטופים ויבשים ממים

4 חזה עוף שלם


לרוטב:

שני שיני שום כתוש

מיץ מחצי לימון

כף חרדל דיג'ון

כף מיונז איכותי

4 פילטים של אנשובי

כף חומץ בן יין לבן

4 כפות שמן זית

גבינת פרמג'ן מגורר, שתי כפות.......מי ששומר כשרות יכול לדלג.


מפה הכל פשוט וקל להרכבה:

במחבת מעט שמן ומנגבים עם נייר סופג. צורבים את חזה העוף עד שהוא מוכן, אך לא יבש.

 בבלנדר מוט טוחנים את כל מרכיבי הרוטב.


מרכיבים את המנה: על צלחת גדולה מניחים את חזה העוף ומזליפים חצי מכמות הרוטב ומערבבים בעדינות שכל הרוטב יספג בחסה.

מניחים את חזה העוף על החסות ומזלפים את שאר הרוטב.

מפזרים פרמז'ן מעל.


תגובות

פוסטים פופולריים