מאפה בשר

 מאפה בשר בבצק עלים שהוא יותר טעים מאיך שנראה בתמונה.

מצרכים: חצי קילו בשר טחון, בצל קצוץ, עגבניה חתוכה לקוביות קטנות, צרור פטרוזליה ושמיר, פפריקה, מחל פלפל, אבקת קסמים של אפרת מונסטירסקי .
מטגנים בצל עד הזהבה, מוסיפים את הבשר ומפוררים בעזרת מזלג. מוסיפים עגבניה ואת שאר התבלינים והירק.
נותנים לעסק להתקרר.
פותחים בצק עלים מופשר (השתמשתי בבצק של מעדנות).
ממיחים בשר לכל האורך, גלגול אחד סוגרים ולתבנית.
לאחר שגלגלנו מברישים בביצה ומוסיפים שומשום.
לתנור עד שזהוב ומוכן.
המלצה ליד: טחינה, מלפפון חמוץ, עגבניה ומלפפון טרי.
שנשמע רק בשורות טובות.

תגובות

רשומות פופולריות