קרש חיתוך

לפני מספר ימים התקשרה אלי נטע והציעה לי לנסות קרש חיתוך חדש שיצא לשוק שמיובא על ידי כרמל דיירקט.
עזבי מה יש לנסות בקרש חיתוך? הוא גם מפשיר את הבשר והדגים פי 10 מהר יותר היא אומרת. האמת לא נראה לי אבל נטע חברה טובה והחלטתי לנסות. הקרש מעוצב בצורה יפה כאשר עליו מניחים משטח חיתוך שמגיע בשלושה צבעים והקרש עצמו נצמד לשיש במטבח. וואלה נוח.


הקרש עצמו עשוי מסגסוגת חדשה ואפילו זה רשום כפטנט. הגודל שלו 30על 40 ולאחר מספר ימים זה הפך להיות קרש החיתוך המועדף עלי בבית......ביי ביי לישן הגיע הזמן להתחדש.


ועכשיו מה שנותר לראות האם באמת זה מפשיר פי 10. לא מדדתי זמן אך אני יכול לומר שהשארתי על צלחת חבילה של בשר מהפריזר ואותה כמות של בשר על הקרש. חזרתי הביתה והתפלאתי לראות כי אכן הבשר על קרש החיתוך היה כמעט כולו מופשר והבשר שבצלחת בקושי הראה סימנים של הפשרה, ומכיוון שהיה יום חם הוא אפילו קרץ וביקש לחזור לפריזר. האמת? הבנתי אותו ם אני רציתי לפריזר.
הדבר שהגברת יותר אהבה שאת המשטחים אפשר להכניס למדיח הכלים.
לאחר מכן ערכתי ניסוי עם דגים והתוצאה הייתה אותה תוצאה. הדגים על הקרש היו מופשרים ומוכנים להיכנס לתנור.
מחיר הקרש הוא 250 ש"ח לצרכן. האם זה שווה את המחיר תחליטו אתם, מה שבטוח שהקרש הזה עושה את העבודה והוא נוח מאוד לעבודה.

תגובות

רשומות פופולריות