יום ראשון, 27 בדצמבר 2015

קוצ'ינה מיה

לפני מספר ימים הוזמנתי לסדנת בישול עם אחת הגדולות פיליס גלזר. הסיבה שלשמה התכנסנו הייתה השקת קו המוצרים החדשים של קוצ'ינה מיה. החברה מייבאת לארץ סירים ומחבתות בעיצוב איטלקי שהייצור עצמו נמצא בסין תחת פיקוח  אשר עברו מבחנים וקיבלו אישורי תקן עולמיים. הדבר הכי בולט בסירים זה המשקל הקל שלהם, אין צורך להרגיש כמו אחרי חדר כושר כשמרימים סיר. הסירים בעלי ציפוי טיטניום.


הריח של הממולאים של פיליס......


אז לאחר הסבר קצר עברנו לטעום ממספר מטעמים שהכינה לנו פיליס גלזר שכולם נעשו בסירים ובמחבתות של קוצ'ינה מיה. כל האוכל שהוכן היה עם מעט מאוד שמן והתבסס רובו על ירקות, למעט מנת הודו אחת שהייתה טעימה ועסיסית.
בסוף הערב קיבלתי רוסטר להתנסות. הרוסטר עצמו הוא גדול ונכנסת בו כמות די גדולה של אוכל.

זה המתכון שלי לעוף ממולא שהכנתי ברוסטר.

מצרכים:
עוף שלם
חצי כוס אורז
10 פטריות
חצי צרור שמיר
בצל
פלפל ומלח
שני תפוחי אדמה חתוכים לרבעים

למרינדה:
רבע כוס שמן זית
רבע כפית פפריקה מעושנת
כפית חרדל דיג'ון
רוטב שזיפים

לעבודה:
קוצצים את הבצל ומטגנים מעט מוסיפים את האורז, פטריות קצוצות,ואת השמיר. מוסיפים כוס מים ומבשלים כעשרים דקות.
לאחר שמורידים מהאש נותנים לאורז להתקרר וממלאים את העוף. מניחים ברוסטר את העוף.
מערבבים היטב את המצרכים למרינדה ומתחילים לעשות עיסוי לעוף.
מוסיפים את תפוחי האדמה לדפנות הסיר.
מכניסים לתנור חם ומידי 10 דקות עם כף מוזגים מהנוזלים שנמצאים בתחתית הסיר.
כל העסק צריך להיות 40 דקות בתנור.




 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה