קיש ברוקולי

כל כך קל להכנה, ואפשרויות רבות למילוי, אז למה לא להכין?
האורחים בדרך? עד שהם מגיעים יש לכם יופי של מנה.
שנתחיל?




מצרכים לקלתית:

100 גרם חמאה

כוס ורבע קמח

רבע כפית של: מלח, אגוז מוסקט, ופלפל שחור.

3 כפות מים


מצרכים לרויאל:

1 שמנת מתוקה

1 שמנת חמוצה

4 ביצים

קורט מלח פלפל ואגוז מוסקט

חבילה ברוקולי

בצל


לעבודה:

במיקסר מתחילים ללוש את כל החומרים ולאחר דקה מוסיפים את המים.
מוציאים את הבצק ומכניסים למקרר למשך 10 דקות.

מאדים את הבצל ולאחר מספר דקות כשהוא שקוף מוסיפים את הברוקולי.
נותנים לזה להתקרר מעט.
בקערה טורפים את השמנות הביצים, והתבלינים.
מאחדים את כל החומרים ביחד.

מרדדים את הבצק בתבנית אפיה מניחים את המלית ומעל מוזגים את הבלילה.
מכניסים לתנור חם למשך 40 דקות לערך, בחום של 180 מעלות, וחמש דקות אחרונות בחום של 200 מעלות.

תגובות

רשומות פופולריות