עוגת תפוזים

אפיה זה עדיין לא הצד החזק שלי אבל חייב להתחיל לנסות ולהתאמן, ולכן לקחתי מתכון קל מאמא שלי של עוגת תפוזים שתתקבל בברכה ליד כוס תה או קפה.




מצרכים:

כוס מיץ תפוזים טבעי - הכי טוב בעונה לסחוט טרי טרי

כוס וחצי קמח תופח

3/4 כוס סוכר

שקית אינסטנט פודינג

3/4 כוס שמן

4 ביצים



לעבודה:

מערבבים במיקסר את הביצים ולאחר שלוש דקות מוסיפים את הסוכר.

מוסיפים את השמן לאט לאט.

לאחר 3 דקות מתחילים להוסיף חצי מכמות הקמח, מיץ תפוזים, ואינסטנט פודינג.

דקה וחצי במיקסר ומוסיפים את שאר הקמח התפוזים ואינסטנט וניל.



בתבנית פיירקס משמנים מעט את התחתית ומוזגים את כל הבלילה.

לתנור חם 180 מעלות למשך 40 דקות לערך, בכל מקרה לפי הצבע רואים שזה מוכן.

מוזמנים להגיב כיצד יצא לכם.

תגובות

רשומות פופולריות