מג'דרה

מהרגע שהמתבגר אכל מג'דרה הוא לא הפסיק לאכול לי את הראש וביקש שאכין לו.
חפר חפר עד שביום שישי נכנעתי ואמרתי שאכין לו מג'דרה כתוספת למנת עוף.
תכלס זה די קל צריך מעט סבלנות.

מצרכים:

200 גרם עדשים ירוקים

2 כוסות אורז מושרים במים חמים

שני בצלים קצוצים דק

שתי כפיות מלח

כפית כורכום, כפית שטוחה כמון

חצי כפית פלפל שחור



לעבודה:

מבשלים למשך 40 דקות את העדשים עם 3 כוסות מים, ביחד עם כל התבלינים.
במקביל מטגנים את הבצל עד שהוא בצבע חום.
לאחר 40 דקות מוסיפים את האורז, ושתי כוסות מים.
יש לשים לב שיש מספיק מים, ובמידה ואין להוסיף מעט.
מבשלים למשך חצי שעה ולאחר מכן מוסיפים את הבצל, ולא נוגעים או מערבבים.
סוגרים את הסיר למשך 10 דקות נוספות.
זהו כל העסק מוכן ומזומן כתוספת למנה עיקרית.

תגובות

רשומות פופולריות