מרק ערמונים
יום חורפי שדורש מרק חם הביא אותי להכין מרק שיעורר זיכרון של חו"ל.
מעבר לכך החיסון השני הביא תופעת לוואי מדאיגה, ומה שקורה הוא שאשתי מספר פעמים אמרה לי: אתה צודק.
אז בכל המצב הלא נורמלי הזה שנכין מרק מנחם?
מצרכים:
גזר אחד חתוך לקוביות
בצל קצוץ
3 ענפי סלרי עם העלים
4 שיני שום כתוש
4 שקיות ערמונים בוואקום
כפית פלפל ומלח
לעבודה:
בסיר עם מעט שמן מטגנים בצל וגזר למשך 5 דקות.
מוסיפים את השום ולאחר 3 דקות את כל המרכיבים חוץ מהערמונים.
מוסיפים מים ועל אש בינונית למשך 30 דקות.
מוסיפים את הערמונים ולאחר 20 דקות טוחנים בבלנדר מוט.
טועמים ומתקנים פלפל מלח
עוד 5 דקות וזה מוכן.
קרוטונים, וכוס יין ליד ולא תפסיקו לברך אותי.
תגובות
הוסף רשומת תגובה