יום רביעי, 9 באפריל 2014

אפיו - מנת פתיחה לקיץ.

לקראת הקיץ אני מעלה מתכון קייצי וקל למנת פתיחה. ההכנה מאוד קלה והתוצאה מעולה.
למאכל קוראים "אפיו" בבולגרית.........

המצרכים:
 2 ראשי סלרי מקולפים וחתוכים לטבעות.

6 גזרים מקולפים וחתוכים לעיגולים.

1 כף שמן קנולה.

חצי כפית מלח.

חצי לימון סחוט.


לעבודה:
מכניסים לסיר את השמן, סלרי, והגזר.
מוסיפים את המלח ומכסים עד מחצית מגובה הירקות במים.
מביאים לרתיחה עד שהירקות רכים.
מוסיפים את מיץ הלימון ומשאירים להתקרר.
מכניסים למקרר ולמחרת מוזגים ונהנים.......


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה