הסינית האדומה

לפני מספר ימים הוזמנתי על ידי ארקדי פורטנוי איש המדיה ובויקו הבעלים של המסעדה לטעום ולסקר. חייב לציין שהייתה בי התרגשות מסוימת. את הסינית האדומה הכרתי כשהייתי בן 14. חברים של ההורים ערכו מסיבת בר מצווה לבן והאבא לקח אותי להביא מספר מנות. מי ידע אז מה זה אוכל סיני? בדרך כמובן שחלק מהרוטב נשפך עלי ולסבתי עליה השלום לקח שבועיים להוציא את הכתמים מהמכנסיים....... 38 שנה המסעדה קיימת באותו מקום. אין עוד הרבה מסעדות שקיימות כל כך הרבה זמן.
העיצוב של המסעדה בדיוק כמו שהיה אז. פשוט נקי וההרגשה היא שהזמן עמד מלכת שם.
הצוות מקסים ומחייך כל הזמן. השירות נפלא.



התחלנו את הארוחה עם מרק טום יאם. למקום יש שתי גירסאות: אחת עם חלב קוקס והשניה בלי.
הגברת לקחה עם חלב קוקוס והתלהבה.....לטעמי בלי חלב קוקוס המרק יותר עדין בטעם כמו שאני אוהב....הכל עניין של טעם.



לפני שעברנו לעיקריות ביקשנו לטעום את הסושי שמכינים במקום: הפתעת הערב. לא לוותר על מנת סושי במקום.


מנה נוספת שהגישו לפני העיקריות הייתה שרימפס ברוטב צדפות. המנה הייתה עשויה בצורה טובה ביותר.





למנה עיקרית ביקשתי לטעום עוף בנענע: מאוד עדין ומשתלב טוב עם נודלס ירקות.



הגברת ביקשה מנה של בקר שהיה עסיסי וטעים. גם פה הנודלס השתלבו בצורה טובה עם הבקר.

לסיכום אני יכול לומר שהסינית האדומה שומרת על איכות ולא פלא שהיא מחזיקה מעמד כל כך הרבה שנים.



לכבוד יום הנישואין הביאו לנו פרח שמעוצב מגזר וצנון.....

הסינית האדומה : דיזינגוף 326 תל אביב

תגובות

רשומות פופולריות