יום ראשון, 24 באוגוסט 2014

פול עם אורז

הנה מתכון של תוספת שמתאימה לכל מנה בשרית או דגים. חלק מהחברים הצמחונים מאוד אהבו לאחר הטעימה.

אז קדימה לעבודה.

מצרכים: כוס אורז

פול קפוא חבילה שלמה

שתי עגבניות מגוררות

קופסה של רסק עגבניות

כוסברה

בצל

מלח פלפל

אבקת מרק עוף

כוס וחצי מים פושרים.





שלב ההכנה:

מכינים את האורז בסיר נפרד.

בסיר שני מטגנים את הבצל, מוסיפים את הפול לאחר ששטפנו אותו במים.

מוסיפים כוסברה ולאחר מכן את העגבניות המגוררות.

מוסיפים את רסק העגבניות אבק מרק עוף פלפל ומלח, וכוס וחצי מים.

את כל העסק משאירים על הגז למשך שעה וחצי.

לוקחים כמה כפות של אורז ומעליו את תבשיל הפול......

בתאבון.

2 comments:

  1. נשמע מעולה!
    אפשר בבקשה לרשום כמויות של כוסברה, אבקת מרק, מלח ופלפל? והאם הכוונה היא לקופסא קטנה של רסק עגבניות? תודה!

    השבמחק
  2. אבקת מרק לא חייב אבל אם כן כף אחת. כובסרא חצי צרור. מלח פלפל תמיד לפי הטעם. קופסא קטנה של רסק עגבניות.

    השבמחק