שבוע של סרטי אוכל בדוקו שף yes
אתמול התכנסנו מספר בלוגרים במסעדת פרימרקט שבשוק הפשפשים ונחשפנו לקראת מה שהולך לקרות השבוע בדוקושף של חברת yes. כל השבוע יוצגו סרטים שעוסקים סביב אוכל. מהתקציר שראיתי מתברר שזה הולך להיות שבוע טעים ומעורר תיאבון. לכבוד כך התכנסו להם מספר שפים והתאימו לנו מנות בהתאם.
יחי זינו ממסעדת פסקדו שהכינוי שלו - הלוחש לדגים. ( כבר מוצא חן בעיני שהוא לוחש ). השף הכין לנו סביצ'ה פרואני, שהיה מאוד מיוחד בטעמיו.
מתן אברהמס ממסעדת " ההדסון בראסרי " ( ההמבורגר שלו נחשב לטוב ביותר לפי בחירת קהילת ההמבורגר בישראל ) הגיש לנו טרטר שייטל, ועצמות מוח סנט ג'ון סטייל.
אורון אסקיו שהוא השף המארח הכין קוקי סאן ז'אק על קרם שורשים וזעפרן.
אריאל קדם הפודיסט הכין בוריקה עם שקדי עגל עם טחינה, ואחת במילוי תפוחי אדמה ןפטרוזיליה.
והיו שני קינוחים שהטוב בהם היה קרם מלבי.
אך לפני כל זה חזינו בקטעים מתוך הסרטים שיוקרנו.
שף פאקינג מושלם - מדובר בשף על הולנדי שחותר לשלמות ובניהולו המסעדה זכתה בשלוש כוכבי מישלן. אך להצלחה יש מחיר כבד והוא כמעט ולא רואה את המשפחה ולכן מקבל החלטה קיצונית לסגור את המסעדה.
צריך לראות את הכל על מנת לראות מה ההמשך של הסרט ולאן לוקחות אותו ההחלטות שלו. זה הרבה יותר מסרט חביב.
בכורה : יום ראשון 12.7 בשעה 22:00
שידור נוסף: 18.7 שעה 23:35
פודי'ז- בסרט זה אנו נכנסים לעולמו של אחד האנשים המשפיעים בעולם הפודי'ז. זוהי תת תרבות של בלוכרים ומבקרי מסעדות שמשימתם העיקרית לאכול במסעדה הטובה על פני כדור הארץ. לאנשים אלו קוראים בקיצור - מנייאקים של אוכל.
בכורה: 13.7 שעה 22:00
מהפיכת הסטייקים: סרט העוסק בחיפוש אחר הסטייק הטוב בעולם. יוצר הסרט בן למשפחה צרפתית של מגדלי בקר נוסע ברחבי העולם בנסיון למצוא תשובה לכך, ובין היתר עוסק בשאלות של חקלאות תעשייתית והאופן והצורה בה גדלים בעלי החיים.
בכורה: 14.7 שעה 22:00
שידור נוסף: 17.7 שעה 23:30
האמת המטרידה על הסוכר : סרט העוסק במחקר על תעשיית הסוכר ועל צורת השימוש של חברות המזון בסוכר, וההתמודדות מול התוצאות. תעשיית הסוכר שוב נדחקת לפינה והשאלה אם יצליחו להתחמק פעם נוספת בעזרת ספינים ותעלולי יח"צ?
בכורה: 15.7 שעה 22:00
שידור נוסף: 18.7 שעה 22:00
לגלות את סטון - הסרט מביא את סיפורו של שף העל בפרו - גסטון אקוריו שגילה לעולם את המטבח הפרואני. מסע מרתק ומגרה במטבח הפרואני.
בכורה: 16.7 שעה 22:00
המסעדה של אבא - השף מישל בראס בעל מסעדה של 3 כוכבי מישלן מחליט להעביר את המסעדה לבנו שעובד איתן 15 שנה. זה סיפור על מנות יוצאות דופן ועל הקשרים בין אב לבנו.
בכורה: 17.7 שעה 22:00
המסעדות המוזרות בעולם - העונה השנייה חוזרת ובאמת אתם הולכים לצפות בדברים מאוד מוזרות ועל מסעדות שממוקמות במקומות הכי לא הגיוניים. מצחיק? מוזר? בטוח שאדישים לא תישארו.
בכורה: 12. 7 ולאורך כל השבוע בשעה 21:10. זה ישודר ב yes דוקו וב - yes vod.
יחי זינו ממסעדת פסקדו שהכינוי שלו - הלוחש לדגים. ( כבר מוצא חן בעיני שהוא לוחש ). השף הכין לנו סביצ'ה פרואני, שהיה מאוד מיוחד בטעמיו.
מתן אברהמס ממסעדת " ההדסון בראסרי " ( ההמבורגר שלו נחשב לטוב ביותר לפי בחירת קהילת ההמבורגר בישראל ) הגיש לנו טרטר שייטל, ועצמות מוח סנט ג'ון סטייל.
אריאל קדם הפודיסט הכין בוריקה עם שקדי עגל עם טחינה, ואחת במילוי תפוחי אדמה ןפטרוזיליה.
אך לפני כל זה חזינו בקטעים מתוך הסרטים שיוקרנו.
שף פאקינג מושלם - מדובר בשף על הולנדי שחותר לשלמות ובניהולו המסעדה זכתה בשלוש כוכבי מישלן. אך להצלחה יש מחיר כבד והוא כמעט ולא רואה את המשפחה ולכן מקבל החלטה קיצונית לסגור את המסעדה.
צריך לראות את הכל על מנת לראות מה ההמשך של הסרט ולאן לוקחות אותו ההחלטות שלו. זה הרבה יותר מסרט חביב.
בכורה : יום ראשון 12.7 בשעה 22:00
שידור נוסף: 18.7 שעה 23:35
פודי'ז- בסרט זה אנו נכנסים לעולמו של אחד האנשים המשפיעים בעולם הפודי'ז. זוהי תת תרבות של בלוכרים ומבקרי מסעדות שמשימתם העיקרית לאכול במסעדה הטובה על פני כדור הארץ. לאנשים אלו קוראים בקיצור - מנייאקים של אוכל.
בכורה: 13.7 שעה 22:00
מהפיכת הסטייקים: סרט העוסק בחיפוש אחר הסטייק הטוב בעולם. יוצר הסרט בן למשפחה צרפתית של מגדלי בקר נוסע ברחבי העולם בנסיון למצוא תשובה לכך, ובין היתר עוסק בשאלות של חקלאות תעשייתית והאופן והצורה בה גדלים בעלי החיים.
בכורה: 14.7 שעה 22:00
שידור נוסף: 17.7 שעה 23:30
האמת המטרידה על הסוכר : סרט העוסק במחקר על תעשיית הסוכר ועל צורת השימוש של חברות המזון בסוכר, וההתמודדות מול התוצאות. תעשיית הסוכר שוב נדחקת לפינה והשאלה אם יצליחו להתחמק פעם נוספת בעזרת ספינים ותעלולי יח"צ?
בכורה: 15.7 שעה 22:00
שידור נוסף: 18.7 שעה 22:00
לגלות את סטון - הסרט מביא את סיפורו של שף העל בפרו - גסטון אקוריו שגילה לעולם את המטבח הפרואני. מסע מרתק ומגרה במטבח הפרואני.
בכורה: 16.7 שעה 22:00
המסעדה של אבא - השף מישל בראס בעל מסעדה של 3 כוכבי מישלן מחליט להעביר את המסעדה לבנו שעובד איתן 15 שנה. זה סיפור על מנות יוצאות דופן ועל הקשרים בין אב לבנו.
בכורה: 17.7 שעה 22:00
המסעדות המוזרות בעולם - העונה השנייה חוזרת ובאמת אתם הולכים לצפות בדברים מאוד מוזרות ועל מסעדות שממוקמות במקומות הכי לא הגיוניים. מצחיק? מוזר? בטוח שאדישים לא תישארו.
בכורה: 12. 7 ולאורך כל השבוע בשעה 21:10. זה ישודר ב yes דוקו וב - yes vod.
תגובות
הוסף רשומת תגובה