יום שבת, 16 בדצמבר 2017

קיושי סושי בר kiyoshi sushi bar

הנה אני שמתי את הסרט על הראש וביד מיומנת אחזתי בסכין המושחזת והתחלתי באומנות רבה לחתוך את הרול של הסושי. מיד לאחר מכן פרסתי דג טונה וצרבתי אותו למשך מספר שניות והנחתי אותו לאחר כבוד על רוטב שכל הסועדים חוזרים לטעום אותו שוב ושוב. מזגתי לעצמי כוס של יין אורז חם קדתי קידה נסעתי לכיוון המכון על מנת לעשות עוד שיעור של אומנות לחימה. ואז התעוררתי כולי מזיע מהחלום (בכל זאת התאמנתי) התלבשתי ולקחתי את עצמי לעוד יום של עבודה.
נו טוף אומן סושי אני לא יהיה אבל התשוקה לסושי איכותי תמיד נמצאת אצלי ולכן למרות שהייתי חולה לא יכולתי לסרב להזמנה לבוא ולסקר מסעדת סושי חדשה.


מתחם מסחרי עם תחנת דלק? סושי? קיבוץ? נו אחרי שחוויתי סושי מדהים באזור תעשיה של פתח תקווה לא נראה לי שמשהו יפתיע אותי. בשעה שקבענו אסף אותי חברי אלירם שמנו וואייז  והתחלנו לדבר על הדברים הכי לא חשובים בחיים כמו כדורגל, אלכוהול, ואיך יהיה הסושי במתחם של קיבוץ. לאחר נסיעה לא ארוכה למרות שעת הלחץ הגענו למרכז מסחרי ששם שוכנת לה מסעדה חדשה שמושקעת בעיצוב מזמין וצוות מחייך ומסביר פנים. מודה ומתוודה שלא משנה כמה סושי והיכן אכלתי  אני אף פעם לא זוכר את השמות של המנות ומה הן מרכיבות. התחלנו במספר מנות ראשונות ולאחר מכן קיבלנו הסבר על המקום. שי הבעלים היה אחד המנהלים של סושי בזל המיתולוגי שאותו כמובן לא הכרתי אבל שם המקום הלך לפניו. לפני שנתיים לערך שי הקים מסעדת סושי המבוססת על משלוחים בלבד וההצלחה לא איחרה לבוא ובעקבותיה לחץ של אנשי האזור שיפתח מסעדת סושי. וכך לאחר חיפוש של מקום החל שי ביחד עם השותפים שלו נאור מלכה ועדי מלמד לבנות את המסעדה והיא נפתחה לפני מספר שבועות. בסופו של דבר מתברר שיש סושיות טובות והן נמצאות מחוץ לתל אביב. 20 דקות נסיעה מחולון ללא שבירת ראש בחיפוש אחר מקום חניה. משעה 23:30 המקום הופך להיות סושי בר ובמקום יש יופי של משקאות עם אוכל שמותאם לאווירת בר ומוסיקה מקפיצה.
עובדה חשובה: המקום כשר מה שלא מוריד מאיכות המנות.


סלט נודלס אטריות שעועית ועליהם טמאגו (חביתה יפנית) אצות ווקאמה, פטריות שיטאקה , מלפפונים, ג'ינג'ר כבוש ברוטב וינגרט שומשום (31 שקלים)




גיוזה – כיסונים בצק במילוי עוף או ירקות (אתם טעמתם את הירקות)  עשויים על הפלאנצ'ה ולאחר מכן אידוי ברוטב פיקנטי – (32 שקלים)



סשימי סלט – רצועות חסה ומעליהם חביתה יפנית, אבוקדו, מלפפון  ודגים נאים (סלמון, טונה, מוסר)  ברוטב פיקנטי (42 שקלים)



גונקאן סושי – 4 סשימי סלמון עטופים כדורי אורז במילוי טרטר טונה וטרטר מוסר (48 שקלים)


זה השלב שהבנו שיש דגש מאוד חשוב על חומרי גלם מאוד איכותיים

מי לא מרגיש טוב היום? הרמתי יד בסוג של מתבייש....זה הפנצילין של היפנים.
מרק עשיר בטעם ואין ביצה כי ביקשתי בלי.


מאגורו  טאטאקי  - סשימי טונה צרובה עם טוגרשי בליווי רוטב פונזו (55 שקלים)
רול סאנרייז – רול במילוי סלמון, מלפפון, עירית מעל סלט ספייסי סלמון ושחלות לימון (45 שקלים)






ריינבואו רול – סלמון, אבוקדו בעטיפת סלמון, טונה, דג לבן ואבוקדו – 47 שקלים


ספיישל סקין – סלמון סקין, מיונז יפני, מלפפון, עירית בעטיפת סלמון ואבוקדו עם רוטב טריאקי (41 שקלים)
בום מוסר

גונקאן איקורה  עם חלמון ביצת שליו מעל
משום מה קצת קשה להוריד לי את החיוך מהפרצוף



הקוקטיילים מעוצבים ומושקעים לא פחות מהסושי




Kiyoshi-Sushi & Bar (קיושי סושי בר) – כשר

כתובת: מתחם הקניות החדש בקיבוץ גבעת ברנר מאחורי תחנת דלק סד"ש

לרשום  בוויז: Kiyoshi

שעות פעילות ימים א'- ה: 12:00 – חצות (או עד אחרון הסועדים)

יום ו' – 12:00 עד שעה לפני כניסת שבת

מוצ"ש -  שעה אחרי צאת השבת ועד חצות (או עד אחרון הלקוחות)

טלפון: 08-933-0009





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה