יום רביעי, 1 בפברואר 2017

מרק כרובית

ערב חורפי במיוחד והחברה רוצים מרק חם, תעשה משהו מעניין ביקשו החברה.
פותח את המקרר מסתכל ימינה ושמאלה ומתחיל לחשוב.....ולחשוב.....ולחשוב.
ואז אני מסתכל על הכרובית שמסתכלת עלי חזרה כאילו אומרת: כבר כמה ימים אני קופאת פה אולי תעשה איתי משהו?
ואז אני צועק: יששששש.  מה יש שואלים החברה? מרק כרובית עניתי עם חיוך גדול. מרק כרובית ענו והלכו כל אחד לחדרו. אני יראה להם מה זה אמרתי לעצמי. פתחתי את מגירת התבלינים.......וכל השאר הסטוריה של מרק טעים וקל להכנה.

מצרכים:
כרובית מפורקת לפרחים
בצל אחד קצוץ
כף שמן
חצי כף חוואג'
גבעול סלרי חתוך
חצי צרור כוסברה
כפית פלפל
כפית מלח
3 כפות אבקת מרק



לעבודה:
כף שמן בסיר ומוסיפים בצל קצוץ.
מוסיפים פרחי כרובית לאחר שהבצל שקוף
מוסיפים מים עד שמכסים את הכרובית ולאחר מכן את כל שאר המרכיבים.
10 דקות על אש גבוהה ועוד 10 דקות על אש נמוכה.
בודקים שהכרובית רכה ומכבים את האש.
סוגרים חלונות שהשכנים לא יבואו.......
בתיאבון.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה