יום רביעי, 25 בדצמבר 2013

ארוחה קלה ומהירה.

הנה אני מגיש לכם מנה מנצחת וטעימה להפליא ומאוד פשוטה להכנה.
הכמויות הן לשישה סועדים. הכמות משתנה על פי כמות הסועדים ומספר המנות.
החומרים הנדרשים:
2 כוסות אורז
2 בצלים
9 חזה עוף
צרור פטרוזליה קצוצה
צרור נענע קצוצוה
חצי צרור שמיר
חצי כפית כורכום
חצי כף קארי
חצי חבילה צנוברים ( יש לקלות אותם )
פלפל ומלח
אופן ההכנה:
צולים את חזה העוף על מחבת ברזל, מצננים וחותכים לקוביות קטנות.
מטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב.
מוסיפים את חזה העוף לבצל ומוסיפים את כל עשבי הטיבול, לאחר 5 דקות מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב.
מוסיפים את הצנוברים שקלינו מראש.
את הכל מערבבים עם האורז שהכנו, ומגישים עם יין צונן.
יש אפשרות לשים קארי חריף ובמקום חזה העוף להכין את התבשיל באותה צורה רק עם פרגיות.
בתיאבון, ולא לשכוח לספר איך יצא.

2 comments: